Solar_Crew_Bus_Personeel_Sollie

Join Solar Crew!

Wie zoekt ze niet? Vakmannen, specialisten, mensen met passie voor techniek.
lees meer

Teamleider zonnepaneel monteur

Als teamleider bij Solar Crew vervul je een belangrijke taak. We zoeken namelijk een échte leider. Iemand die leidinggeven van nature in zich heeft, zonder daarbij (te) autoritair op te hoeven treden. Jij neemt de crew mee op sleeptouw, pakt je verantwoordelijkheid, neemt beslissingen én maakt niet alleen jezelf maar ook je team iedere dag beter. Je team bestaat uit een drietal enthousiaste monteurs. Jullie zijn samen actief op particulieren projecten. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en voor Solar Crew intern. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust binnen het team; met jou erbij komt het altijd goed!

Zonnepaneel project monteur

Zit hard werken in jouw genen en werk je graag buiten? Vind je het leuk om in een team te werken en dan ook nog eens in een enorm hard groeiende markt? Dan ben jij degene die we zoeken! Als zonnepaneel monteur is geen enkele dag hetzelfde. Je haalt de kick uit de dagelijkse variatie en verricht op locatie alle voorkomende werkzaamheden om zonnepanelen te installeren. Het team ondersteunt elkaar waarbij kwaliteit, klantgerichtheid en samenwerken centraal staan. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en zorgt ervoor dat aan het einde van de dag de klant een stuk duurzame energie op gaat wekken.

De Crew


We zijn een mooie club of beter gezegd crew. We realiseren fantastische projecten voor onze opdrachtgevers. Projecten vol uitdaging, kansen en mogelijkheden. En dat is waar onze mensen enthousiast van worden. Met de grootst mogelijke passie en een uitmuntend oog voor detail boeken zij resultaat. Het is meesterschap anno 2019.
lees meer