HQ Packย (Eindhoven) hoort bij de wereldtop als het gaat om high tech packaging. Niet zonder reden begeven zij zichzelf dan ook in de supply chain van ASML. Daarnaast hebben beide bedrijven het reduceren van de C02-footprint hoog op de prioriteiten ladder staan.

We zijn dan ook trots dat HQ Pack kiest voor Solar Crew bij de verdere verduurzaming van hun bedrijfspanden. Als aanvulling op de bestaande installatie (450kW) mogen we op 4 verschillende locaties nog eens 700kW bijplaatsen. Dit doen we in samenwerking met Romanesco B.V.ย uit Eersel.

Naast de realisatie van installatie(s) verzorgen wij voor HQ Pack ook het jaarlijks beheer en onderhoud op alle locaties. Door het monitoren van de systemen en de jaarlijkse controle zorgen we voor optimaal rendement. Zo is HQ Pack er zeker van dat ze alles uit de zon halen.

โ€œSamen met Solar Crew een stap dichterbij duurzame bedrijfsvoering. Solar Crew is een waardevolle partner voor onze duurzaamheid ambitiesโ€.
– ๐—ž๐—ผ ๐——๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€, ๐—˜๐—ฆ๐—š/๐—ฆ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐˜† ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐—›๐—ค ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ –