De echte installateur

“Op echteinstallateur.nl staan uitsluitend installatiebedrijven of adviseurs die over de juiste kennis en kunde beschikken op hun vakgebied. Het bewijs is een erkenning of certificaat via InstallQ.  Erkende of gecertificeerde installatiebedrijven/adviseurs zijn bekend met wet- en regelgevingen op hun vakgebied. Richtlijnen en regels weten zij goed en veilig toe te passen.” (De Echte Installateur – Kwaliteit van de InstallQ erkende installateur, z.d.)

InstallQ

“Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.” (Over InstallQ | Wie we zijn en wat we doen, z.d.)

VCA

“VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-diploma of -certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.” (Home :: VCA, z.d.)

Holland Solar

“Holland Solar en haar leden hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Voor en samen met onze leden zetten wij ons voortdurend in om de kwaliteit en de veiligheid in de Nederlandse zonne-energiesector te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn het kwaliteitskeurmerk Zonnekeur, het Handboek Zonne-energie en de Dakreflector.” (Holland Solar – Veiligheid & kwaliteit, z.d.)

Erkend Leerbedrijf

Solar Crew is een erkend leerbedrijf. Hierbij kunnen wij studenten in de praktijk opleiden en ondersteunen tijdens het leerproces. Als erkend leerbedrijf leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Enphase - Platinum Installer

Als vaste Enphase installateur zijn wij door Enphase bekroont middels het Platinum certificaat. Enphase heeft zijn installateurs gekwalificeerd in 3 lagen – Platinum, Goud en Zilver. Als Platinum partner hebben wij een erg lange staat van dienst als het gaat om het installeren van Enphase producten in Nederland. Daarnaast worden we bekroont door het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en klanttevredenheid. Er zijn op het moment van schrijven slechts 31 Platinum Enphase installateurs van de 2.000 Enphase installateurs in Nederland.

Techniek Nederland

“Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.” (Techniek Nederland, z.d.)

Zij gingen je voor