Bedrijven

Je dak vol zonnepanelen, je ziet het al helemaal voor je. Je maakt gebruik van de verschillende subsidies, zoals SDE++ subsidie of EIA (Energie Investerings Afstrek) in combinatie met de KIA (Klein Investerings Aftrek). Maar goed, waar te beginnen? Solar Crew adviseert je ook in deze fase. Steker nog, we nemen de daadwerkelijke aanvraag / aanvragen op ons. En wellicht het allerbelangrijkste, wij gaan er niet vanuit dat jij exact weet welke subsidies er beschikbaar zijn. Daarom informeren wij je hier graag over!

 

Dat jij wilt investeren in zonnepanelen en hiermee een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt, is natuurlijk top. Maar toch is op het voorhand wel fijn om te weten hoe het zit met de investeringsterugverdientijd. Die berekenen we bij Solar Crew graag voor je. Dat doen we op basis van de stroomprijs, eigen stroomverbruik, wel/geen winst, etc. etc. Logischerwijs is de terugverdientijd sterk afhankelijk van deze variabelen en het type zonnepaneel-installatie.

 

Voor we bij jou bedrijfslocatie aan de slag gaan, brengen we samen met jou in kaart hoe de dagelijkse operatie binnen het bedrijf verloopt. We zorgen er namelijk voor dat er niets in de weg staat en dat we niet ergens aan het werk zijn, wanneer dit niet wenselijk is. Hebben we een torenkraan nodig, dan stemmen we duidelijk af waar deze mag staan. Ook over de ‘bewegingen’ van onze mensen informeren we je vooraf. Tijdens de aanleg staat veiligheid bij Solar Crew altijd voorop. Dit betekent: 100% veilige montage, een V&G plan dat bekend is bij zowel de monteurs als de opdrachtgever en dat er altijd een BHV’er aanwezig is op de locatie waar we aan het werk zijn.

 

Wat we aanleggen en opleveren voldoet altijd aan de Solar Crew standaard ofwel de hoogste standaard. Dit betekent een duurzame aanleg, 100% verzekerbaar, verder denken dan de standaard normering en een uiterst nette en verzorgde oplevering van jouw installatie. Kortom, ons (afwerk)niveau is écht hoog.

Gecertificeerd en lid van


Advies

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voorfase van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de  woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector.
lees meer


Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.
lees meer


Installatie

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.
lees meer


Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.  Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft.
lees meer