Bedrijven

Projecten en werkwijze

We begrijpen dat dagelijkse bedrijfsprocessen geen hinder mogen ondervinden van onze werkzaamheden. In overleg met onze opdrachtgevers bekijken we hoe we de werkzaamheden uitvoeren én op welk moment dat dit zorgt voor zo min mogelijk ‘overlast’.lees meer

Advies

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voorfase van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de  woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector.
lees meer


Engineering

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart.
lees meer


Installatie

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.
lees meer


Service & onderhoud

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie.  Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft.
lees meer